Loopbaanperspectief

Hoe kom je in beeld bij je toekomstige werkgever voor de baan van je dromen? En hoe kom je in aanmerking voor de promotie naar een vervolgfunctie in je huidige baan? Om je ambities te bereiken moet je als professional aan specifieke eisen voldoen. Daarbij verwachten werkgevers dat je kunt aantonen dat je hiervoor de benodigde kennis en ervaring meebrengt.

Werk en studie combineren

Deze kennis verkrijg je via het brede scala aan opleidingen, trainingen en cursussen dat Fontys aanbiedt. Ons aanbod sluit bovendien aan op de praktijk en is te combineren met je huidige baan. Na afronding ben je in het bezit van een erkende Master, Bachelor of Associate degree. Gebruik de opleidingen- en cursuszoeker om je keuze te bepalen.

Loopbaanadvies

Indien je vragen hebt over welke richting het beste aansluit op jouw ambities, en je bent jonger dan 23 jaar, dan kun je contact opnemen met onze loopbaanadviseurs. Zij adviseren je graag over de opleidingen die het meest van toepassing zijn op jouw carrière. Mogelijk heb je daarbij recht op vrijstellingen bij bepaalde studieonderdelen, doordat je eerder een studie bij Fontys hebt afgerond en of elders bepaalde kwalificaties hebt behaald. Wil je meer informatie stuur dan een email naar: Studentenloopbaancentrum.

Aansluiting beroepspraktijk

Fontys heeft diverse contacten met bedrijven en instellingen. Hiermee zorgen we dat ons aanbod aan blijft sluiten op de beroepspraktijk. Zo zijn bijvoorbeeld de opdrachten tijdens je studie zoveel mogelijk toegespitst op de praktijk. Als grootste aanbieder van hoger beroepsonderwijs in Noord-Brabant en Limburg heeft Fontys gegarandeerd een opleiding, training of cursus die past bij jouw ambities.

Sfeerafbeelding Fontys