Flexibel studeren

Flexibel studeren, ook dat kan bij Fontys Pro

Bij Fontys Pro krijg je de persoonlijke aandacht die jij verdient. Zo studeer jij op een manier die bij jou past. En je vindt de juiste balans tussen werk, studie en privé. Samen met jouw studiecoach stippel je de optimale leerroute uit. Je komt naar de Fontys campus voor persoonlijke ontmoetingen.

Flexibel studeren doen we samen:
● Persoonlijke aandacht
● Een studiecoach die jou begeleidt
● Samen de optimale leerroute bepalen
● Gezamenlijke afspraken maken
● Het geleerde direct inzetten in de praktijk.

Wat betekent flexibel studeren bij Fontys Pro?

Binnen het nieuwe deeltijd-onderwijs van Fontys Pro kun je studeren op een manier die bij jou past. Zo vind je de ideale balans tussen werk, studie en privé. Flexibel studeren betekent dat de ervaringen en kennis die je reeds hebt opgedaan kunt inzetten tijdens je studie én dat je wat je geleerd hebt in kunt zetten in je werk. Toetsing gebeurt aan de hand van een variëteit aan toetsen passend bij de leeruitkomsten die je moet bewijzen binnen de opleiding. Bij meerdere opleidingen wordt gewerkt met een portfolio.

Voor wie is flexibel studeren?

Flexibel studeren is voor de professional die op zoek is naar keuzevrijheid. De professional die graag mee bepaalt waar, wat en wanneer hij studeert. Of je nu voor een erkend hbo bachelordiploma gaat, je associate degree wilt behalen of juist specifieke kennis of vaardigheden uit één onderdeel op wilt doen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je wilt succesvol zijn in het combineren van je studie met je werk en je privé-leven. Van ons mag je hierin persoonlijke aandacht en ondersteuning verwachten die jou helpt om de beste resultaten uit je studie te halen.

Bekijk hieronder onze hbo-opleidingen en Associate degrees of neem contact met ons op voor meer informatie

Opleidingen zoeken

{{items.length}} opleidingen gevonden