Purple Introductieweek

Purple intro

Welke opleiding je ook gaat doen, welk beroep je ook gaat uitoefenen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een knallende introductieweek, die volledig in het teken staat van kennismaken.

Je maakt kennis met je klasgenoten met je wie je de komende jaren veel gaat samenwerken. Maar je leert tijdens je introductieweek ook veel mensen kennen die een andere studie volgen. Contacten die je tijdens je studie of in je latere carrière van pas kunnen komen. Misschien sluit je wel vriendschappen voor het leven. Ook maak je kennis met de stad waar je de komende jaren vele uurtjes door gaat brengen. Natuurlijk voor je studie, maar ook ter ontspanning voor gezellige uurtjes in bijvoorbeeld de horeca. De stad waar je gaat sporten naast je studie. En lid wordt van studieverenigingen.

Maandag en dinsdag zijn gereserveerd voor de eigen activiteiten van de opleidingen. Sommige opleidingen leggen de nadruk op teambuilding en gezelligheid, anderen kiezen meer voor een programma waarbij de eerstejaars vooral al bezig zijn met hun nieuwe opleiding, met gastcolleges en praktijkopdrachten.

Op woensdag is er in een aantal steden een niet te missen stadsprogramma.

Als grote afsluiter is er op donderdag het Purple Festival.

Reserveer alvast 26 t/m 30 augustus 2019 in je agenda!

Sfeerafbeelding Fontys

Terugblik

Wat was het weer een feest! Wij hebben genoten, jullie ook?