Fontys in Tilburg

Tilburg is met ruim 30.000 studenten een echte studentenstad. De stad heeft een universiteit en twee hogescholen. Die bieden een grote diversiteit aan bachelor- en masteropleidingen. Al die studenten zorgen voor een levendig en bruisend klimaat in de stad. Nieuwe initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Studenten organiseren zelf evenementen, voorstellingen, festivals en congressen. En Fontys jaagt initiatieven aan die Tilburg op de kaart zetten.

Naast een breed aanbod aan opleidingen heeft Tilburg ook tal van studie- en studenten(sport)verenigingen. Duizenden studenten zijn lid, doen commissiewerk of vervullen een bestuursfunctie. Fontys stimuleert deze nevenactiviteiten en zoekt de samenwerking op. Want actief zijn bij een vereniging is een verrijking van ieder studentenleven.

Voor jou is er ook een plek in Tilburg. Ga op kamers en ontdek hoe gezellig Tilburg is. Wij geven je alvast een voorzet van alle hippe plekken zoals de Spoorzone, de Piushaven en het uitgaansleven. Lees hier ook wat je moet weten als je in Tilburg komt wonen en studeren. Zo ben je goed voorbereid op een geweldige tijd in de beste studentenstad van Nederland.

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys