Persoonlijke studiekeuzebegeleiding

Een studie kiezen kan erg lastig zijn. Ben je al verschillende opleidingen aan het onderzoeken, maar kom je erachter dat je niet kunt kiezen welke studierichtingen je leuk vindt? Wellicht vind je het moeilijk aan te geven waar je interesses liggen of waar je goed in bent? De studiekeuzeadviseurs van Fontys kunnen je hierbij helpen.

Intakegesprek en aanpak

De studiekeuzebegeleiding begint altijd met een intake op één van onze locaties. Aan de hand van de intake kan de studiekeuzeadviseur bepalen waar jij in je studiekeuzeproces staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Aan onze begeleiding zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Voor hulp bij studiekeuze kun je een afspraak maken voor een persoonlijke intake:

Misschien ook interessant voor jou:

De studiekeuzeadviseur helpt

Heb je vragen omtrent je studiekeuze? Whatsapp direct met één van onze studiekeuzeadviseurs. Bereikbaar tussen 9.00u en 17.00u.

Sfeerafbeelding Fontys

Studiekeuzeadviseur

De studiekeuzeadviseurs van Fontys zijn onafhankelijk en staan geregistreerd bij NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Dit betekent dat de begeleiding neutraal is en dat ze jou helpen een juiste studie te vinden, ongeacht of deze door Fontys aangeboden wordt of niet.

Voor wie en waar

Je zit in het (voor) laatste jaar van havo, vwo of het mbo (niveau 4) en hebt een studiekeuzevraag. De gesprekken vinden plaats op een van de Fontyslocaties.